12.04.2014

Mint Yeşili & Mercan Rengi Tesettur Kombin

Yaz aylarında upuzuuuuuun tiril tiril püfür püfür ipek elbiselere bayılıyorum kombin yapmak için. Üzerine bir hırka ya da mini kot ceket tamam işte sana kombin :) Yalnız üzerine giyilen hırkalar bazen omuz ve kolları hatta hatta dekolte kısmını apaçık edebiliyor en ufak bir rüzgarda ya da harekette.. bu nedenle yazlık elbiseniz "özellikle ince askılı bir elbiseyse" içine kısa kollu da olsa bir body ya da dar t-shirt giymekte fayda var.

ben bu kombinimi şah inn paradise tatil köyünde konakladığımız ikinci günün sabahında giymiştim ve çok rahat ettim. ama bu elbiseyle denizin kenarında oturmaya kalkıca iş değişti çünkü zaten uzun olan maksi elbisem bir de dalgaların azizliğine uğrayınca ayağıma takılacak kadar uzadı ve netekim takıldı da :pPp ipek kumaşın inceliği de eklenince iyice uyuz gibi bir şey oldu elbisem dizlerime kadar yapıştı gıcık :D amaaan neler çektim odamıza gidene kadar bir ben bir Allah bilir :D mayıs ayında bile aşırı sıcaktı Antalya, neyseki hemen kurudu.

yazlık maksi uzun elbiseli tesettür kombinimin detaylarına gelince :))

MAKSİ UZUN ASKILI İPEK ELBİSE: Miss Sixty
MERCAN RENGİ İPEK ŞAL: Armanda
MİNT YEŞİLİ HIRKA: Only
ZİNCİR ASKILI DORE ÇANTA: David Jones
ALTIN RENGİ BABET: Steven Madden
LOVE YAZILI YÜZÜK: Lidyana
İSİM BİLEKLİK: Lidyana


meleğim o zaman daha 9 aylıktı...


mint yeşili mercan rengi tesettür kombin

tesettür kombin blog

tesettür kombin blogları

yazlık maksi uzun ipek elbiseli tesettür kombin blog


kahvaltı yapmaya çıktığımız için aceleyle çıkmıştık zavallı kızım uyku kıyafetleriyle sosyeteye rezil oldu :D ne yapalım ama zaten geç kalkmışız kahvaltı zamanını mı kaçırsaydık? annesi giyindi ya yeter :D zavallı meleğim babayla anne fotoğraf çekme aşkından az kalsın uyku saatini geçirecekti, zaten uykusu geldiğinden acayip huysuzlanmasına rağmen çekildik bu fotoları.. çimler o kadar güzeldi ki, bikaç foto çekmeden dayanamadık babayla :D

Hiç yorum yok:

Daisypath - Personal pictureGüzel Kızım