25.04.2014

ferace nasil giyilir neyle kombinlenir

ferace kombini

ferace nasıl giyilir neyle kombinlenir

ferace neyle güzel kombinlenir


suhneva'dan aldığım bu kapşonlu kalın krep kumaştan feracem çevreden söylenenlere göre bana çok yakıştı. açıkçası tak çık, kullanımı çok pratik. ayrıca şık da duruyor.. yani pantolonlu abidik gubidik ve komik, sözüm ona tesettür (!) kombinlerden daha asil ve düzgün gösteriyor giyeni. eskiden yani evlenmeden önce ben de jean pantolonlu sözde tesettür kombinler yapıyordum kısa tunikle ya da trençkotla vs. ama inanın şuanki huzurum o zaman yoktu.

Allah'tan gerçekten korkan ve gerçekten imanlı müslüman bir kadın, tesettüre ne kadar uygun giyinirse bence sokakta o kadar rahat ve huzurlu oluyor.. 

siyah renk, desensiz, bol ve dökümlü olduğundan tesettür giyime uygun bir kıyafet bence feraceler.. bu yaz kapşonlu spor feracelerden bol bol edinip giyinmeyi düşünüyorum. yeni kapanan genç kızlar için de bu spor feracelerden giyinmelerini öneririm, çünkü kapalı genç kızlara kapşonlu spor ferace modelleri daha çok yakışıyor.

KAPŞONLU KALIN KREP FERACE: Suhneva.Com - Kasırga Ferace
BORDO DÖKÜMLÜ BOL PANTOLON: Trendyol.Com - Berr-İn
GOLD LOAFER BABET: Steve Madden
GOLD ÇAPRAZ ÇANTA: David Jones
GOLD İPEK EŞARP: Silk & Cashmere

Bu ara bir gold-dore renk aşkım var ki sormayın gitsin :) aksesuar, eşarp hatta bonelerimde bile gold rengini kullanmayı çok seviyorummmmmm....

Hiç yorum yok:

Daisypath - Personal pictureGüzel Kızım