12.01.2015

Blog Şablon Laboratuvarı: Değmesin Yağlı Boya

Şimdi öncelikle burdaki yazımın yorumlarında da yazdığım gibi çok uzun bir süre önceden Sevgi ablama değmesin yağlı boya blog'u için tanıtım yapma sözüm vardı, ancak; bu zamana kadar sarktı blog tanıtımım, sözümü geç tutabildiğim için mahçubum diyerek başlamak istiyorum.



Kendini blog şablon laboratuvarı olarak gören Sevgi ablam birbirinden güzel blogger şablonları tasarlıyor kişiye özel. Hem de öyle sadece resimleri, headeri background'u filan değiştirmekle kalmıyor. Bildiğiniz php program yazar gibi html şablon oluşturuyor sizin için :) Dolayısıyla arzu ettiğiniz şekillerde ona blogspot yani blogger teması yaptırabilirsiniz. Ayrıca çok cici logolar da tasarlıyor. İşte tasarladığı logolardan bazıları..

blog şablon laboratuvarı: değmesin yağlı boya

Menüsünden, footer'ına, header'ından sidebar'ına kadar her bir yer sizi yansıtsın, yazılarınız şablonunuz ile özdeşleşsin ve tam anlamıyla yazmaya doyamayacağınız TAMAMEN SİZİ YANSITAN ve TAM ANLAMIYLA SİZE AİT bir blog'unuz olsun isterseniz işte iletişim bilgileri ve daha önce şablon tasarladığı bloglara buradan ulaşabilirsiniz.. Şablon tasarlattırmadan önce bilmeniz gerekenler ve öğrenmek istediğiniz detaylar ise burada..

Hiç yorum yok:

Daisypath - Personal pictureGüzel Kızım